Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега имам за продаване, 33-ка по-принцип искам да я дам цялата да се взема наведнъж, че нямам времето да я разглобявам на части, че сега гаража е зает и просто нямам как да стане, колата има всички документи работи може да се откара на ход.
    Алфа 33 боксер 92година, 1,3 пълна инжекция, 75коня, след основен ремонт на двигателя е,но вече не я използвам имам друг проект за правене, има проблем с рейкат тя протече наскоро като я раздвижвах, цената ще е около 500лв. Ако има хора с мерак нека пишат.
    Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

• Дай малко снимки поне

Comment

• http://olx.bg/alfa-romeo-33-1-3-boxer-i54956658
        Last edited by joint_1551; d.m.y г., 00:20.
        Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

• търся предно стъкло за трета серия и пластмасата на тавана до огледалото, оборудвана (за версията с шибедах )

Comment

• Първоначално публикувано от MAD Покажи съобщение
            търся предно стъкло за трета серия и пластмасата на тавана до огледалото, оборудвана (за версията с шибедах )
            Що 2-ра ръка? По принцип аз имам едно. Но съм от София, та докато дойде до теб, ще си стъпи като ново. А има и деруги тук-там.
            Аз бих си взел на твое място ново, нищо, че ще е китайско, друго си е да няма дериги. Нощно време на фарове в дъжд с надрано стъкло е ад.
            Миналата година след удара на бялата ми кола си взех ново стъкло, въпреки, че старото от комбито ми седи. И не съжалявам.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Що 2-ра ръка? По принцип аз имам едно. Но съм от София, та докато дойде до теб, ще си стъпи като ново. А има и деруги тук-там.
              Аз бих си взел на твое място ново, нищо, че ще е китайско, друго си е да няма дериги. Нощно време на фарове в дъжд с надрано стъкло е ад.
              Миналата година след удара на бялата ми кола си взех ново стъкло, въпреки, че старото от комбито ми седи. И не съжалявам.
              колко пари е ново .. въобще не знам цените

Comment

колко пари е ново .. въобще не знам цените
                Около 105-110 лв. за китайско. Аз съм с такова. А в Кобра монтажът е базплатен, ако го вземеш от тях. Това е цена без отстъпки или намаления.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Около 105-110 лв. за китайско. Аз съм с такова. А в Кобра монтажът е базплатен, ако го вземеш от тях. Това е цена без отстъпки или намаления.
                  значи ще отида при тях .. ние тука също си имаме кобра .. ама на мен ми е на другия край на варна

Comment

значи ще отида при тях .. ние тука също си имаме кобра .. ама на мен ми е на другия край на варна
                    Абе за да не те подвеждам нещо, звънни им един телефон предварително, да питаш имат ли стъкла в наличност .

Comment

търся предно стъкло за трета серия и пластмасата на тавана до огледалото, оборудвана (за версията с шибедах )
                      Ако идваш на феста ще ти дам пластмасата със огледалото барабар
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
                        Ако идваш на феста ще ти дам пластмасата със огледалото барабар
                        кога е феста .. имам още малко неща да нареждам .. няма кой да помага да стане по бързо ... всичко сам си правя.. снощи ми боядисаха колата .. за тези които ме познават и ми имат фейсбука ще видят крайния резултат .. за тези които го нямат.. това е албума с проекта https://www.facebook.com/Danail.Madj...5506899&type=3

Comment

• Може да си провериш и в фирма "Мустанг" за предно стъкло и там е толкова пари и го монтират без пари ако го вземеш от там.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                            Може да си провериш и в фирма "Мустанг" за предно стъкло и там е толкова пари и го монтират без пари ако го вземеш от там.
                            не знам къде се намират тия мустанг .. само знам за кобра-та

Comment

• Ами в нета има тези данни за Варна
                              тел: 052/ 59 99 60
                              052/ 59 99 61
                              0878/136 109

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                                Ами в нета има тези данни за Варна
                                тел: 052/ 59 99 60
                                052/ 59 99 61
                                0878/136 109
                                аха .. благодаря .. като ходя тия дни да сменям стъклото ще се обадя

Comment

Working...
                                X